Így működik

BitBotin: a platform, amely lépésről lépésre tanít meg kereskedni

- Nézd meg a rövid és érthető videóinkat, amelyek elmagyarázzák, hogyan regisztrálj, hogyan töltsd fel az egyenleged, hogyan válassz kereskedési stratégiát.

- Kérdezz bátran a Discord közösségünktől, vagy írj nekünk direkt üzenetet, ha valami nem világos, vagy segítségre van szükséged. De előtte mindig ellenőrizd, hogy van-e videós segítség a kérdésedhez.

- Maradj naprakész a legújabb fejlesztéseinkről, amelyeket a videóinkban is bemutatunk. Megmutatjuk, hogyan csatlakozz az új tőzsdékhez, hogyan védd meg az API kulcsaidat és hogyan használd a 2FA-t.

- Nézd meg a videóinkat, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy ismered a platformot. Sok olyan funkciót és következményt fedezhetsz fel, amelyekről eddig nem tudtál.

- Ne hagyd ki a lehetőséget, nézd meg a videóinkat most és próbáld ki a platformot a tesztidőszak alatt. Most 6 hónap VIP Discord tagságot, platform használatot és 300.-$ érétkű induló egyenleget adunk!

Videók

1

Bevezető

MegnézemBezárom

A BitBotin.com egy automatizált kriptovaluta kereskedő platform, amely a legfejlettebb technológiát használja, hogy a legjobb kereskedési stratégiákat alkalmazza a kriptovaluta piacán. A BitBotin.com nem igényel semmilyen előzetes tapasztalatot vagy tudást a kriptovalutákról, csak egy egyszerű regisztrációt és egy minimális befektetést. A BitBotin.com minden mást elintéz neked: elemzi a piaci trendeket és automatikusan végrehajtja a kereskedéseket a legoptimálisabb időpontokban. Így te csak hátradőlhetsz és élvezheted a passzív jövedelmet, amit a BitBotin.com generál számodra.

2

Regisztráció

MegnézemBezárom

A BitBotin.com regisztrációs folyamata a következő lépésekből áll: 1, Weboldalra Látogatás: Látogass el a BitBotin.com weboldalra, ahol több lehetőség közül választhatsz a regisztrációra. 2, Felhasználói Feltételek Elfogadása: A bejelentkezési felületen két lehetőség közül választhatsz: elfogadod az Adatkezelési Tájékosztatót és az Általános Szerződési Feltételeket, vagy elutasítod őket. Ha elutasítod, nem tudsz regisztrálni. 3, Regisztrációs Mód Választása: Két lehetőség közül választhatsz a regisztrációra: Discordon keresztül, vagy a klasszikus módon, név, e-mail cím és jelszó megadásával. A Discordos regisztrációt ajánljuk a közösség miatt. 4, Discordos Bejelentkezés: Ha a Discordos regisztrációt választottad, egy ablak ugrik fel, ahol be kell jelentkezned a Discord fiókodba. 5, E-mail Címed Megerősítése: Miután bejelentkeztél, automatikusan kapsz egy megerősítő e-mailt. Kattints a megerősítő linkre, majd frissítsd az oldalt. Ha minden rendben ment, az e-mail címe ellenőrizve lett, a fiókod aktív lett. 6, Profil Beállítások: Belépés után módosíthatod a felhasználóneved, hozzáadhatod a telefonszámod és a foglalkozásod, valamint letöltheted az adataidat egy .txt fájlba. 7, Kilépés: Kilépni a kikapcsoló gombbal vagy a kijelentkezés gombbal lehet. 8, Újra Belépés: Ha legközelebb a honlapra látogatsz és véletlenül a regisztrációra kattintasz, a rendszer felismeri, hogy már regisztrált felhasználó vagy, és akkor is beenged.  

3

2FA hitelesítés bekapcsolása

MegnézemBezárom

A BitBotin.com két faktoros hitelesítésének bekapcsolása a következő lépésekből áll: 1, Weboldalra Látogatás és Belépés: Látogass el a bitbotin.com weboldalra, majd kattints a belépésre és lépj be a Discorddal. 2, Két Faktoros Hitelesítés Beállítása: A terminálban válaszd a kétfaktoros hitelesítést. 3, Autentikátor Alkalmazás Letöltése: Töltse le a Microsoft vagy Google autentikátor alkalmazást a Play Store-ból. 4, QR Kód Olvasása: Indítsd el az alkalmazást, majd kattints a QR kód olvasásra. Ez hozzáadja a bitbotin.com-ot és az e-mail címét. 5, Hitelesítő Kód Megadása: Add meg az alkalmazás által kiírt hitelesítő kódot, majd kattints a hitelesítésre. 6, Biztonsági Kódok: Kapsz 10 darab biztonsági kódot, amelyeket akkor használhasz, ha véletlenül elhagyod a mobiltelefonod. Ezeket a kódokat le tudod tölteni és meg tudod találni őket bármikor, ha szükség lenne rájuk. 7, Böngésző Megjegyzése: Ha megjegyzi a böngészőt, akkor a következő bejelentkezéskor nem fogja kérni a kétfaktoros hitelesítést. Ez a beállítás 14 napig érvényes. 8, Kilépés és Újra Belépés: Ha kilépsz, akkor a következő bejelentkezéskor már kérni fogja a kétfaktoros hitelesítést.

4

Discord csatlakozás

MegnézemBezárom

A BitBotin.com Discord szerveréhez történő csatlakozás a következő lépésekből áll: 1, Weboldalra Látogatás és Belépés: Látogass el a BitBotin.com weboldalra, majd kattints a belépésre. Itt található a Discord meghívó link, amelyen keresztül csatlakozhatsz a szerverhez. 2, Discord Szerverhez Csatlakozás: A belépés után a Discord meghívó linkre kattintva csatlakozhatsz a BitBotin.com Discord szerveréhez. 3, Házirend Elfogadása: A szerveren Carl nevű bot fogad, aki leírja a teendőket. Először is be kell lépned a “Házirend” szobába és el kell fogadnod a szabályokat. 4, Felhasználói Azonosító Másolása: A profilodban található felhasználói azonosítót másold ki (biztonsági okokból rejtve van, de a szem ikonra kattintva láthatóvá tehető), majd küld el Discord üzenetben _theline felhasználónak. 5, Ingyenes Tagság és Felhasználói Egyenleg: Miután elküldted a felhasználói azonosítód, megkapod a fél éves ingyenes használatot, a VIP tagságot, valamint 300 USDT felhasználói egyenleget. 6, VIP Szobák: Miután megkaptad a tagságot és az egyenleget, hozzáférsz a VIP szobákhoz és a VIP funkciókhoz. 7, Tagság Vásárlása: A próbaidőszak lejárta után a tagságot és a platform használatot vásárolni kell. A vásárlás egyszerű, válaszd ki a kívánt csomagot és fizess Binance Pay-en keresztül. 8, Tesztidőszak: A tesztidőszak alatt ingyenes a használat és a fejlesztők örömmel fogadják a visszajelzéseket a további fejlesztések irányának meghatározásához. Ha hibát találsz, jutalmat kapsz.

5

Binance Testnet API kulcs hozzáadása

MegnézemBezárom

A BitBotin.com platformra történő Binance Testnet API kulcs hozzáadása a következő lépésekből áll: 1, Weboldalra Látogatás és Belépés: Látogass el a BitBotin.com weboldalra, majd kattints a belépésre. Menj az API kulcsok menüpontra és válaszd ki a Binance Test opciót. 2, Binance Testnet Fiók Regisztráció: Regisztrálj egy fiókot a https://testnet.binancefuture.com/ oldalon az e-mail címmel és jelszóval. 3, API Kulcsok Létrehozása: A Binance Testnet fiókodban a jelzett helyen találod az API kulcsokat. Ott egy egy API KEY és egy SECRET KEY található amelyeket ki kell másolnod. 4, API Kulcsok Hozzáadása a BitBotin.com-hoz: Másold be az API kulcsokat a megfelelő mezőkbe a BitBotin.com-on. Az API kulcsot az API kulcs mezőbe, a Secret kulcsot pedig a Secret mezőbe kell másolni. 5, API Kulcsok Ellenőrzése: Miután hozzáadtad az API kulcsokat, ellenőrizd, hogy helyesen kerültek-e mentésre. A biztonsági okokból csak az első és utolsó három karakter látszik. 6, Stratégiai Beállítások: A stratégiák menüpontban ellenőrizd, hogy aktívak-e a feliratkozási mezők. A rendszer kiolvassa az egyenleget a Binance Testnet fiókodból. 7, Egyenleg Feltöltése: Ha az egyenleg lecsökken, a Faucet gombbal újra feltöltheted 1000 USDT-re. Ez a művelet 72 óránként egyszer végezhető el. 8, Margin és Tőkeáttétel Beállítása: A rendszer alapértelmezetten isolated margin-t és 1x tőkeáttételt állít be, így minden stratégia tőkeáttétel nélkül fog futni.

6

Binance Futures API kulcsok készítése és hozzáadása

MegnézemBezárom

A BitBotin.com platformra történő Binance Futures API kulcs létrehozása és hozzáadása a következő lépésekből áll: 1, API Kulcs Létrehozása: A Binance tőzsdén az ‘Account’ és ‘API Management’ menüpont alatt kell létrehozni az API kulcsot a ‘Create API’ gombra kattintva. 2, API Név Megadása: Fontos egy egyedi név megadása (pl. bitbotin0022), hogy könnyen beazonosítható legyen, ha több rendszert használunk. 3, Biztonsági Lépések: Azonosítás szükséges a két faktoros hitelesítési kód megadásával, majd e-mailben érkező kóddal. 4, IP Cím Korlátozás: Az IP cím korlátozás beállítása és az ‘Enable Futures’ opció kiválasztása szükséges, más funkciók nélkül. 5, API Kulcs Hozzáadása: A BitBotin.com platformon az API kulcs és Secret key beillesztése, majd a mentés gombra kattintva elmenteni. 6, Biztonsági Mentés: Az API kulcs és Secret key biztonságos dokumentumba való mentése ajánlott, mivel a Binance-en való kilépés után a Secret key nem lesz elérhető. 7, Margin és Tőkeáttétel Beállítása: A rendszer alapértelmezetten isolated margin-t és 1x tőkeáttételt állít be, így minden stratégia tőkeáttétel nélkül fog futni.

7

API kulcsok törlése

MegnézemBezárom

A Bitbotin.com platformon tárolt API kulcsok biztonságos törlésének folyamatát az alábbiakban foglaljuk össze:
1, Stratégiai Oldal:
Első lépésként látogassunk el a stratégiák oldalára. 2, Leiratkozás: Győződjünk meg róla, hogy minden stratégiáról le vagyunk iratkozva azon a tőzsdén aminek az API kulcsát törölni szeretnénk. 3, API Kulcsok Törlése: Navigáljunk az API kulcsok menüpontra és töröljük a kívánt API kulcsot, figyelve arra, hogy ne maradjon beragadt pozíció. 4, Ellenőrzés: A törlés után ellenőrizzük, hogy a törölt API kulcshoz tartozó tőzsdén ne legyen beragadt pozíció. 5, API Kulcs Tőzsdei Törlése: Töröljük a BitBotin.com számára létrehozott API kulcsot, hogy az API kulcs ne legyen tovább használható.

8

Megjelenés / Kinézet

MegnézemBezárom

A BitBotin.com platform kinézetének beállításai a következőképpen működnek: Alapértelmezett Megjelenés: A regisztráció után a platform alapértelmezetten sötét módban jelenik meg. Személyre Szabás: A felhasználók átkapcsolhatnak világos módra, ha az jobban tetszik nekik és testreszabhatják a platform kinézetét, beleértve a menü színeit és elrendezését is. Mentés: A beállítások a böngészőben kerülnek mentésre, így ha mobilról használjátok a platformot, akkor a böngészőben maradnak az adott eszközön. Ha másik eszközön szeretnétek ugyanazokat a beállításokat használni, akkor azokat újra be kell állítani. Visszaállítás: Ha túl sokat állítgattál mindent, van lehetőség a kinézet alaphelyzetbe állítására egy "reset" gomb segítségével, amely visszaállítja az alapértelmezett sötét módot. A BitBotin.com célja, hogy a felhasználói élmény kényelmes és személyre szabható legyen, figyelembe véve a technológia fejlődését és a felhasználók igényeit. Ez a folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a platformot saját ízlésük szerint alakíthassák, miközben a beállítások egyszerűen kezelhetőek és menthetőek maradnak.

9

Kereskedési Stratégiák Használata

MegnézemBezárom

Miután sikeresen regisztráltunk, bejelentkezünk a terminálba és ha rendelkezésre állnak az API kulcsok és feltöltöttük az egyenlegünket, ki kell választanunk a kívánt tőzsdét. Most példaként a teszt tőzsdét választjuk, majd egyszerűen feliratkozhatunk a különböző stratégiákra. Egy egyszerű példa: beírjuk az összeget, például száz dollárt, majd megnyomjuk a "követés" gombot. Ha szeretnénk leiratkozni egy stratégiáról, egyszerűen megnyomjuk a "leiratkozás" gombot.   Van egy olyan lehetőség is, hogy ha már feliratkoztunk egy stratégiára és az pozícioban van, rákattintva a "leiratkozás" gombra, két opció közül választhatunk: azonnali leiratkozás esetén az aktuális piaci áron zárja azonnal a pozíciónkat, míg az okos leiratkozás funkció stratégia szerint határozza meg a pozíció zárását. Ez utóbbi figyelembe veszi, hogy ha az előfizetésünk lejár, akkor is zárja a pozíciót a stratégia szerint. Fontos megjegyezni, hogy a stratégiák forrása a Tradingview, ahol előre definiált stratégiák találhatók, például a "parazita" nevű stratégia. Ezeket optimalizálva lettek annak érdekében, hogy valóban hatekonyak legyenek. A legérdekesebb adatok közé tartozik a maximális Drawdown, vagyis az összes halmozódó bukott összeg az időszak alatt. Ez jelzi, hogy mennyit veszítene a stratégia az adott időszakban maximum, például amikor a Bitcoin ára 70 000 dollárról 15 000 dollárra esett vissza addig a stratégia csak 16,33%-ot veszített. Ez nagyon fontos, mert pszichológiailag is befolyásolhatja a befektetőket. A stratégiák fejlesztésekor fontos, hogy a hozamgörbék konzisztensek legyenek, figyelembe véve a tőzsdei díjakat. Ezek a stratégiák általában flottul működnek a Binance Futuresen, de a tesztkörnyezetben gyakran előfordulhat megjelenítési késedelem, amelyet frissíteni kell az oldal újratöltésével. Ezek a kereskedési stratégiák a Binance teszt környezetében is működnek és azokat a Tradingview-ról származó előre elkészített stratégiák alkotják, amelyeket optimalizáltunk és teszteltünk annak érdekében, hogy hatékonyak legyenek a különböző piaci helyzetekben.

10

Vásárlás / Előfizetés

MegnézemBezárom

A BitBotin.com platformon történő vásárlás és előfizetés folyamatának mente: 1, Weboldal Meglátogatása: Fel kell keresned a BitBotin.com weboldalt. 2, Bejelentkezés: A terminálba bejelentkezés szükséges. 3, Előfizetési Lehetőségek: Jelenleg négyféle előfizetési mód érhető el, mindegyik Binance Pay használatával. 4, Tesztidőszak: Mivel a platform tesztidőszak alatt áll, a fizetési funkció le van tiltva, így hibaüzenet jelenik meg a fizetési kísérlet során. 5, Profilra Látogatás: Másold ki a felhasználói azonosítót. 6, Discord Kommunikáció: Küld el az azonosítót privát üzenetben _theline Discord felhasználónak és aktiválódik a fiókod. 7, Előnyök: Az azonosító elküldése után megkapod a fél évig tartó platform használatot + Discord VIP tagságot és 300.- $ értékű üzemanyagot. 8, Jóváírás: A jóváírás megtörténte után értesítést kapsz a BitBotin bot-tól és e-mailben is. 9, Biztonsági Figyelmeztetés: Vigyázni kell a csalókra, akik pénzt kérhetnek vagy hamis visszajelzést adhatnak.

11

Rendszerüzenetek

MegnézemBezárom

A BitBotin.com rendszerüzenetei: 1, Regisztrációs Üzenet: A regisztráció során az e-mail címed megerősítésére vonatkozó rendszerüzenetet kapsz. 2, E-mail és Discord Értesítések: Az összes további üzenet párhuzamosan kerül kiküldésre e-mailben és Discordon keresztül a BitBotin-bot által. 3, Előfizetés és Jóváírás: Előfizetés vagy jóváírás esetén három különálló üzenet érkezik, amelyek tartalmazzák az előfizetés aktiválását, a lejárati dátum frissítését és az üzemanyag jóváírását. 4, Üzemanyag Figyelmeztetések: Amennyiben az üzemanyag szintje 15 dollár alá csökken, a rendszer figyelmeztető üzeneteket küld. 5, Lejáró Előfizetési Dátum Figyelmeztetések: Amennyiben az előfizetési időd 7 nap alá csökken, a rendszer figyelmeztető üzeneteket küld. 6, Tesztidőszak: A tesztidőszak alatt nem ajánlott nagy összegekkel kereskedni. 7, Stratégia Feliratkozás Minimumok: A Bitcoin stratégiákra ajánlott minimum 150 USDT, ALT stratégiákra ajánlott minimum 30 USDT a biztonságos kereskedés érdekében. 8, Teszt Stratégiák: A teszt stratégiák csak a rendszer tesztelésére szolgálnak és nem alkalmasak profit termelésére. A stratégiák ciklikus végrehajtását és a hibaüzenetek tesztelését szolgálják.

12

Fiók törlés

MegnézemBezárom

A fiók törlésének menetére: 1, Bejelentkezés: Először is jelentkezz be a BitBotin.com fiókodba. 2, Profilra Navigálás: Kattints a profilodra. 3, Fiók Törlése: A profiloldalon keresd meg a “Fiók törlése” gombot, majd kattints rá. 4, Figyelmeztetés: Olvasd el figyelmesen a törlési folyamatot. Fontos tudni, hogy a fiók törlése visszaállíthatatlan és minden adatod elveszik. Ez magában foglalja a VIP tagságodat és minden más információt. 5, Törlés Megerősítése: Ha minden rendben van, erősítsd meg a törlést. Ekkor átirányításra kerülsz a regisztrációs oldalra, ahol új fiókot hozhatsz létre. 6, Ellenőrizd a Pozíciókat: Ha korábban futtatott stratégiád volt az adott tőzsdén, ellenőrizd, hogy nincs-e beragadt pozíció. Ha van, bezárhatod a belátásod szerint a pozíciót a tőzsdén. Ezzel a lépés sorozattal törölheted a BitBotin.com fiókodat. Ne felejtsd el előtte ellenőrizni a pozíciókat, hogy ne maradjon nyitott kereskedés. Vigyázz, mert a fiók törlése visszaállíthatatlan!