Ha Bitcoin, akkor BitB😎tin!

 Ha Bitcoin, akkor BitB😎tin!

  • Értsd meg a Bitcoin és a blokklánc működését és jelentőségét a pénzügyi tudatosság jegyében. A tananyagunk elmagyarázza a kriptovaluták alapjait, a blokklánc technológiát és a pénzügyi rendszerek különbségeit.
  • Tanulj és keress egyszerre a Learn to Earn programmal. Ahogy haladsz a tananyaggal, arányosan plusz feltöltést kapsz a feltöltésed mellé. Akár +15% jóváírást is szerezhetsz, ha sikeresen vizsgázol. Ráadásul az oktatások során extra jutalmakat is nyerhetsz.
  • Légy aktív részese a stratégia készítő csapatoknak és oszd meg a tapasztalataidat és ötleteidet a közösséggel. A platformon lehetőséged van csatlakozni más kereskedők által készített stratégiákhoz, vagy saját stratégiákat létrehozni és megosztani.
  • Ne korlátozd magad a kriptovalutákra, hanem bővítsd a kereskedési lehetőségeidet más piacokra is. A platformon idővel készíthetsz stratégiákat forex-re, részvényekre és indexekre is és használhatod a legfejlettebb indikátorokat és eszközöket.
Vágjunk bele!

Kriptos tanfolyam

A tanfolyamunkon a hétköznapi emberek számára is érthetően ismertetjük a Bitcoin és a blokklánc működését, a különböző blokklánc típusokat és konszenzus mechanizmusokat. Megmutatjuk, hogyan különböznek a jelenlegi és a kriptos pénzügyi rendszerek és hogyan használhatod ki a BitBotin platform előnyeit a kereskedésben. Valós élet példákkal szemléltetjük a pénzügyi rendszerek működését és a kriptos rendszerek lehetőségeit, valamint bemutatjuk a legfrissebb kereskedési stratégiákat és módszereket a tudásod bővítésére. Részletesen foglalkozunk a technikai elemzésekkel, kereskedési stratégiákkal, autómatizálással és algoritmusokkal. Végül, megtanulhatod, hogyan készíts, tesztelj és optimalizálj kereskedési stratégiákat, hogy sikeres legyél a kereskedésben.

 

Megtanítunk grafikonokat elemezni, és kereskedési stratégiákat építeni

Tanuld meg, hogyan elemezz grafikonokat, és hogyan építs kereskedési stratégiákat. Nem kell született elemzőnek vagy stratéga készítőnek lenned, mert ezek a képességek az emberi evolúció során kialakultak bennünk. Ezért van az, hogy a piacon alapvetően alkudozni akarunk egy kicsit. Valahol érezzük, hogy olcsóbban is megkaphatjuk. Egy alkudozós kérdés mindig megéri, mert a hozam kockázat arány csak pozitív vagy semleges lehet. Így nem veszíthetünk az ügyleten.

Az egészséges alapok mindenki számára adottak, csak tudatosítani kell őket és kiegészíteni profi eszközökkel, amik segítenek “jól alkudni”.

Ami a tanfolyamon kívül is vár: A közösség ereje mindig veled lesz. Együtt kisebb a kockázat, mert több stratégiát futtatva jelentősen csökkentheted a kockázatokat. Profi tudást szerezhetsz, amit azonnal hasznosíthatsz.

Később létrehozunk egy felületet, ahol a saját stratégiáidat is futtathatod és meg is oszthatod azokat más előfizetőkkel. Ha mások feliratkoznak a stratégiáidra, jutalékot kapsz a forgalom után.

Megéri tanulni, ugye? :)